Lumenpudotukset ja lumikasat

Lumenpudotus on välttämätön toimenpide, kun lunta sataa poikkeuksellisen paljon. Varsinkin taloyhtiöissä hallittu pudottaminen suojelee jalankulkijoita lumimassojen tai räystäälle kertyvien jääpuikkojen putoamisilta. 

Isännöinti on sopinut huoltoyhtiön kanssa jään tarkkailusta sekä roikkuvien jääpuikkojen poistamisesta. Ilmoita kuitenkin huomaamistasi vaaranpaikoista aina huoltoyhtiöön.

Pihalla liikkuessa kannattaa välttää räystäiden alta kävelemistä ja mahdollisia varoitusmerkkejä pitää aina noudattaa. Myös puomein rajatut alueet on syytä kiertää aina.

Isot lumikasat houkuttelevat lapsia leikkimään, mutta on hyvä muistaa leikkien vaarat.

Moni lapsi haluasi tehdä lumikasoista lumilinnoja kaivamalla niihin tunneleita, muita aukkoja tai liukumäkiä. Tällaiset leikit ovat kuitenkin vaarallisia, sillä lumikasa voi romahtaa, jolloin leikkijää uhkaa puristuminen ja tukehtuminen. Kannattaa siis ohjeistaa lapsia, ettei aurattuihin lumikasoihin tule tehdä minkäänlaisia tunneleita, aukkoja eikä liukumäkiä. Lumikasat saattavat olla lähellä kaiteita, jolloin vaarana on sieltä putoaminen. Myöskään rappuset eivät ole liukumäkiä.

 

Merihaan toimiston poikkeavat aukioloajat:

Perjantai 23.12.2022 toimisto on avoinna klo 8.00–13.00.

Maanantaina 26.12.2022 toimisto on suljettu.

Torstai 5.1.2023 toimisto on avoinna klo 8.00–13.00.

Perjantai 6.1.2023 toimisto on suljettu.

Aluevalvontajärjestelmässä ilmennyt vika 3.11.2022

Aluevalvontajärjestelmässä ilmennyt vika, jota selvitetty koko päivän. Valitettavasti vikaa ei ole löydetty ja selvitystyö jatkuu huomenna 4.11.2022.

Vika vaikuttaa osaan ulkovalaistusta ja muitakin ongelmia saattaa ilmetä.

Pahoittelemme tapahtunutta.

Vedenjakelu palannut normaaliksi Merihaan alueella

Merihaan alueen vedenjakelu jo palannut normaaliksi kaikissa taloyhtiöissä. Mikäli vessan pytty jää vuotamaan, rättipatteri on kylmä tai huomaatte esim. vedenpaineessa ongelmia, tehkää vikailmoitus Helsingin Merihaka Oy:n kotisivujen kautta tai soittamalla 010 328 8600.

Helsingin Merihaka Oy

VESIKATKO MERIHAASSA 20.10.2022

HSY tiedottaa klo 12:54:

Merihaassa on vesijohtovuoto. Vuoto on eristetty, mistä syystä vedenjakelu on katkennut. Vedenjakelun arvioidaan palautuvan normaaliksi klo 18.00 mennessä.

Vuodon korjaamisen jälkeen vesi voi olla rusehtavaa. Hieman rusehtava vesi kirkastuu nopeasti juoksutuksella.

Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä.

 HSY puh. 09 1561 3000

https://www.hsy.fi/vesi-ja-viemarit/vesikatkot-ja-hairiot/

Tilaa tekstiviestitiedotteet vesikatkoista

https://www.hsy.fi/vesi-ja-viemarit/tekstiviestit-vesikatkoista/

Äkillinen vesikatko Merihaassa

Saimme juuri tiedon, että osassa Merihakaa on tilapäinen vesikatko Sörnäisten rantatiellä olevan vesijohtovuodon korjaamiseksi.

Vedet poikki edelleen Haapaniemenkatu 11 ja 16 sekä Hakaniemenranta 14

"HSY:n Julkaisu 20.9.2022 08:42:28 (päivitetty 21.9.2022 00:00:28)

Helsingissä Merihaassa  vesijohtovuodon korjaustyö viivästyy edelleen. Vuoto on eristetty, mistä syystä vedenjakelu on katkennut osoitteissa Haapaniemenkatu 11 ja 16 sekä Hakaniemenranta 14. HSY tiedottaa aamulla tarkemmin tilanteesta. Väliaikainen vedenottopaikka sijaitsee Haapaniemenkatu 12 kohdalla. Vuodon korjaamisen jälkeen vesi voi olla rusehtavaa. Hieman rusehtava vesi kirkastuu nopeasti juoksutuksella. Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä."

HSY tiedottaa: Vesi poikki Merihaan alueella

"Helsingissä Merihaassa vesijohtovuodon korjaustyö viivästyy. Vuoto on eristetty, mistä syystä vedenjakelu on katkennut osoitteissa Haapaniemenkatu 11 ja 16 sekä Hakaniemenranta 10, 12, 14, 16 ja 18. Vedenjakelun arvioidaan palautuvan normaaliksi kello 20.00 mennessä. Väliaikainen vedenhakupaikka sijaitsee Haapaniemenkatu 12 kohdalla (parkkitasolla). Vuodon korjaamisen jälkeen vesi voi olla rusehtavaa. Hieman rusehtava vesi kirkastuu nopeasti juoksutuksella. Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä."

HSY puh. 0915613000.

https://www.hsy.fi/vesi-ja-viemarit/vesikatkot-ja-hairiot/

Tilaa HSY:n tiedotteet vedenjakelusta puhelimeesi osoitteesta hsy.fi/vesikatkot

Merihaassa ei tule vettä! Vedenjakelu arvioidaan palautuvan klo 13.21 tiedon mukaan klo 20.00!

HSY:n runkovesiputki on mennyt rikki. Tässä vaiheessa ei tiedetä, koska saadaan vettä. HSY tiedottaa lisää, kun on uutta tiedotettavaa.

Lähin vesiposti on osoitteessa Hakaniemen Torikatu 1 (tämän hetkisen tiedon mukaan, sieltä tulee vettä).

HSY tiedottaa, mikäli alueelle tulee vedenjakeluautoja tai bajamajoja.

PÄIVITYS klo 9.07: HSY 0915613000 on vikatiedotenumero, johon on päivitetty nauhoitetiedote. Vedenjakelun arvioidaan palautuvan klo 14.00 mennessä.

PÄIVITYS klo 13.20: Vedenjakelun arvioidaan palautuvan klo 20.00 mennessä.  Väliaikainen vedenhakupaikka sijaitsee kadunvarressa, parkkitasossa Haapaniemenkatu 12 kohdalla.

https://www.hsy.fi/vesi-ja-viemarit/vesikatkot-ja-hairiot/

Tilaa HSY:n tiedotteet vedenjakelusta puhelimeesi osoitteesta hsy.fi/vesikatkot

 

Katso autopaikkasi sijainti ja pesun ajankohta kartalta

KANNEN ALAISET AUTOPAIKAT

Pestään ajalla 19.9.-23.9.2022
Työaika on klo 9.00-15.00

Katso autopaikkasi sijainti ja pesun ajankohta kartalta

Edellytämme paikanhaltijoita siirtämään mahdollisuuksien mukaan autonsa pois siivousalueelta tai ainakin suojaamaan autonsa suojapeitteellä tms. työn ajaksi. Työn suorittava urakoitsija ei vastaa mahdollisesta ajoneuvojen likaantumisista (mm. vesiroiskeet). Mikäli autoja ei ole siirretty pois jää paikoilleen jätettyjen autojen vuoksi joitakin pysäköintiruutuja siivoamatta. Jos autoa ei ole mahdollista siirtää pois pesun ajaksi, pyydämme olemaan yhteydessä Helsingin Merihaka Oy:n asiakaspalveluun.

Valitettavasti emme pysty vastaamaan työn yksityiskohtaisemmasta aikataulusta.

Helsingin Merihaka Oy
Hakaniemenranta 12
010 328 8600
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kannen alaisten autopaikkojen pesu

AUTOKANNEN ALAISET AUTOPAIKAT PESTÄÄN KAHDESSA OSASSA.

Ma 6.6 ja Ti 7.6.2022
Työaika on kello 9.00 - 15.00

Edellytämme paikanhaltijoita siirtämään mahdollisuuksien mukaan autonsa pois siivousalueelta tai ainakin suojaamaan autonsa suojapeitteillä työn ajaksi.

Työn suorittava urakoitsija ei vastaa mahdollisesta ajoneuvon likaantumisesta tai vesiroiskeista.

Mikäli autoja ei ole siirretty pois jää paikoilleen jätettyjen autojen vuoksi jotain pysäköintiruutuja siivoamatta

Valitettavasti väliaikaisia autopaikkoja ei pystytä tarjoamaan.

Merihaan tulevaisuuden kehityssuunnitelmat nähtävillä ja kommentoitavissa verkossa sekä Kylätuvalla

Helsingin kaupunki avaa 12.–14. syyskuuta 2022 Merihaassa kolmipäiväisen pop-up-pisteen, jossa on mahdollista tutustua Merihaan tulevaisuuden kehityssuunnitelmiin sekä antaa niistä palautetta. Paikalla keskustelemassa ovat kaupungin suunnittelijat.

Pop-up-piste sijaitsee Merihaan Kylätuvalla osoitteessa Haapaniemenkatu 14. Kylätuvalla ei ole aikataulutettua ohjelmaa, vaan havainnekuviin ja mallinnuksiin voi tutustua aukioloaikojen puitteissa:

  • maanantaina 12.9. klo 14–19
  • tiistaina 13.9. klo 14–19
  • keskiviikkona 14.9. klo 10–15

Lue lisää TÄSTÄ

Helen tiedottaa lämpimän käyttöveden katkosta 24.8.2022

Merihaan alueen eri kiinteistöissä on jakelukeskeytys lämpimään käyttöveteen ja lämmitykseen. Keskeytys on ke 24.8.2022 klo 8-13. Kylmää vettä voi käyttää normaalisti.

Ajantasaiset tiedot tästä jakelukeskeytyksestä löydät osoitteesta: helen.fi/jakelukeskeytys

Tiedustelut, vikakeskus 08001 60602. Tiedustelut, työstä vastaava kunnossapitomestari Joni Murtomäki puh. 040 5523 114.

Tiedote alueen mittauksesta

Teemme Helsingin kaupungin tilauksesta Merihaan alueen fotogrammetrisen 3D-mittauksen. Mittaukset tehdään kuvaten alueen yleisnäkymää ja rakennuksia ilmasta dronella ja maantasosta järjestelmäkameralla.

Kattavan mitta-aineiston saamiseksi rakennusten kapeissa väleissä joudutaan lentämään lähellä ikkunoita ja parvekkeita. Valokuvia otetaan rakennuksien julkisivuista ja alueen pihapiiristä. Vaikka drone näyttää kuvan kohti ikkunaanne, ei sisään näy päivänvalossa. Mikäli tilanne arveluttaa suosittelemme sulkemaan verhot. Valokuvia ei sellaisenaan käytetä tai julkaista missään, vaan ne toimivt ainoastaan laskettavan 3D-mallin lähtöaineistona.

Ajankohta: Tavoiteaika mittauksen tekemiselle on VIIKKO 29 (18.7.-22.7.2022)

Työllä on säävaraus. Mikäli edellä mainittuina päivinä sataa tai on liian voimakas tuuli, suoritetaan mittaukset seuraavina sään puolesta otollisina päivinä.

Terveisin

Tietoa Finland Oy, Arttu Järvinen, 044 7967 900, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Hakaniemenranta 12
00530 Helsinki
010 328 8600


Copyright © Helsingin Merihaka Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by Talosivu.com