KANNEN ALAISET AUTOPAIKAT PESTÄÄN AJALLA 22.5.- 26.05.2023 TYÖAIKA ON KLO 8.30-17.00

Edellytämme paikanhaltijoita siirtämään mahdollisuuksien mukaan autonsa pois siivousalueelta tai ainakin suojaamaan autonsa suojapeitteellä tms. työn ajaksi. Helsingin Merihaka Oy:lta voi tiedustella pesun ajaksi paikkaa lukituista paikoitustaloista. Paikkoja on rajoitetusti ja parkit on tarkoitettu vain henkilöautoille.

Työn suorittava urakoitsija ei vastaa mahdollisesta ajoneuvojen likaantumisista (mm. vesiroiskeet).

Mikäli autoja ei ole siirretty pois jää paikoilleen jätettyjen autojen vuoksi joitakin pysäköintiruutuja siivoamatta.

Lataa pesukartta tästä.

Pääsiäisen ja vapun aukioloajat

Toimistomme palvelee seuraavasti:

PÄÄSIÄINEN:

to 6.4. klo 8.00-13.00

pe 7.4. SULJETTU

ma 10.4. SULJETTU

VAPPU:

ma 1.5. SULJETTU

Hyvää kevättä toivottaa Helsingin Merihaka Oy:n henkilökunta

Lumenpudotukset ja lumikasat

Lumenpudotus on välttämätön toimenpide, kun lunta sataa poikkeuksellisen paljon. Varsinkin taloyhtiöissä hallittu pudottaminen suojelee jalankulkijoita lumimassojen tai räystäälle kertyvien jääpuikkojen putoamisilta. 

Isännöinti on sopinut huoltoyhtiön kanssa jään tarkkailusta sekä roikkuvien jääpuikkojen poistamisesta. Ilmoita kuitenkin huomaamistasi vaaranpaikoista aina huoltoyhtiöön.

Pihalla liikkuessa kannattaa välttää räystäiden alta kävelemistä ja mahdollisia varoitusmerkkejä pitää aina noudattaa. Myös puomein rajatut alueet on syytä kiertää aina.

Isot lumikasat houkuttelevat lapsia leikkimään, mutta on hyvä muistaa leikkien vaarat.

Moni lapsi haluasi tehdä lumikasoista lumilinnoja kaivamalla niihin tunneleita, muita aukkoja tai liukumäkiä. Tällaiset leikit ovat kuitenkin vaarallisia, sillä lumikasa voi romahtaa, jolloin leikkijää uhkaa puristuminen ja tukehtuminen. Kannattaa siis ohjeistaa lapsia, ettei aurattuihin lumikasoihin tule tehdä minkäänlaisia tunneleita, aukkoja eikä liukumäkiä. Lumikasat saattavat olla lähellä kaiteita, jolloin vaarana on sieltä putoaminen. Myöskään rappuset eivät ole liukumäkiä.

 

Käyttöveden lämmityksessä ongelmia

Merihaassa on käyttöveden lämmityksessä ongelmia. Helen ilmoittaa, että asiaa korjataan ja arviolta klo 15.00 lämmin käyttövesi palautunut normaaliksi. Katkolla ei ole vaikutusta veden saatavuuteen, ainoastaan veden lämpötilaan. Useat astian- ja pyykinpesukoneet lämmittävät veden itse valitun pesuohjelman mukaiseksi, jolloin katko ei vaikuta käyttöön.

Viivästyksiä jäteastioiden tyhjennyksissä

Tiedoksi asukkaille

Auto- ja kuljetusalan keskiviikkona 15.2. alkanut lakko vaikuttaa huomattavasti jäteastioiden tyhjennyksiin pääkaupunkiseudulla ja Kirkkonummella. Ainakin puolet asuinkiinteistöjen jäteastioista uhkaa päivittäin jäädä tyhjentämättä lakon päättymiseen asti.

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY suosittaa, että asukkaat säilyttäisivät jätteensä mahdollisuuksien mukaan kotonaan siihen asti, kunnes lakko on loppunut ja astiatyhjennykset jatkuvat normaalisti.

HSY ohjeistaa myös asukkaita tarkkailemaan jätetilaa ja viemään jätteet sinne vain, jos se on välttämätöntä. Ylitäyttyneet astiat viivästyttävät tyhjennyksiä entisestään ja hidastavat lakon jälkeisiä paikkaustoimia.

Ystävällisin terveisin

HELSINGIN MERIHAKA OY

 

Huomioitavaa asukkaille

Merihaassa liikkuu henkilö, joka on esittänyt kauppaavansa (Housegard:in) palovaroittimia. Kyseinen mieshenkilö ei ole Housegardin työntekijä.

Urakoitsijoilla ja yhteistyökumppaneilla on aina oltava henkilökortti näkyvillä talossa liikkuessaan tai esitettävä pyydettäessä.

Merihaan toimiston poikkeavat aukioloajat:

Perjantai 23.12.2022 toimisto on avoinna klo 8.00–13.00.

Maanantaina 26.12.2022 toimisto on suljettu.

Torstai 5.1.2023 toimisto on avoinna klo 8.00–13.00.

Perjantai 6.1.2023 toimisto on suljettu.

Aluevalvontajärjestelmässä ilmennyt vika 3.11.2022

Aluevalvontajärjestelmässä ilmennyt vika, jota selvitetty koko päivän. Valitettavasti vikaa ei ole löydetty ja selvitystyö jatkuu huomenna 4.11.2022.

Vika vaikuttaa osaan ulkovalaistusta ja muitakin ongelmia saattaa ilmetä.

Pahoittelemme tapahtunutta.

Vedenjakelu palannut normaaliksi Merihaan alueella

Merihaan alueen vedenjakelu jo palannut normaaliksi kaikissa taloyhtiöissä. Mikäli vessan pytty jää vuotamaan, rättipatteri on kylmä tai huomaatte esim. vedenpaineessa ongelmia, tehkää vikailmoitus Helsingin Merihaka Oy:n kotisivujen kautta tai soittamalla 010 328 8600.

Helsingin Merihaka Oy

VESIKATKO MERIHAASSA 20.10.2022

HSY tiedottaa klo 12:54:

Merihaassa on vesijohtovuoto. Vuoto on eristetty, mistä syystä vedenjakelu on katkennut. Vedenjakelun arvioidaan palautuvan normaaliksi klo 18.00 mennessä.

Vuodon korjaamisen jälkeen vesi voi olla rusehtavaa. Hieman rusehtava vesi kirkastuu nopeasti juoksutuksella.

Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä.

 HSY puh. 09 1561 3000

https://www.hsy.fi/vesi-ja-viemarit/vesikatkot-ja-hairiot/

Tilaa tekstiviestitiedotteet vesikatkoista

https://www.hsy.fi/vesi-ja-viemarit/tekstiviestit-vesikatkoista/

Äkillinen vesikatko Merihaassa

Saimme juuri tiedon, että osassa Merihakaa on tilapäinen vesikatko Sörnäisten rantatiellä olevan vesijohtovuodon korjaamiseksi.

Vedet poikki edelleen Haapaniemenkatu 11 ja 16 sekä Hakaniemenranta 14

"HSY:n Julkaisu 20.9.2022 08:42:28 (päivitetty 21.9.2022 00:00:28)

Helsingissä Merihaassa  vesijohtovuodon korjaustyö viivästyy edelleen. Vuoto on eristetty, mistä syystä vedenjakelu on katkennut osoitteissa Haapaniemenkatu 11 ja 16 sekä Hakaniemenranta 14. HSY tiedottaa aamulla tarkemmin tilanteesta. Väliaikainen vedenottopaikka sijaitsee Haapaniemenkatu 12 kohdalla. Vuodon korjaamisen jälkeen vesi voi olla rusehtavaa. Hieman rusehtava vesi kirkastuu nopeasti juoksutuksella. Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä."

HSY tiedottaa: Vesi poikki Merihaan alueella

"Helsingissä Merihaassa vesijohtovuodon korjaustyö viivästyy. Vuoto on eristetty, mistä syystä vedenjakelu on katkennut osoitteissa Haapaniemenkatu 11 ja 16 sekä Hakaniemenranta 10, 12, 14, 16 ja 18. Vedenjakelun arvioidaan palautuvan normaaliksi kello 20.00 mennessä. Väliaikainen vedenhakupaikka sijaitsee Haapaniemenkatu 12 kohdalla (parkkitasolla). Vuodon korjaamisen jälkeen vesi voi olla rusehtavaa. Hieman rusehtava vesi kirkastuu nopeasti juoksutuksella. Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä."

HSY puh. 0915613000.

https://www.hsy.fi/vesi-ja-viemarit/vesikatkot-ja-hairiot/

Tilaa HSY:n tiedotteet vedenjakelusta puhelimeesi osoitteesta hsy.fi/vesikatkot

Merihaassa ei tule vettä! Vedenjakelu arvioidaan palautuvan klo 13.21 tiedon mukaan klo 20.00!

HSY:n runkovesiputki on mennyt rikki. Tässä vaiheessa ei tiedetä, koska saadaan vettä. HSY tiedottaa lisää, kun on uutta tiedotettavaa.

Lähin vesiposti on osoitteessa Hakaniemen Torikatu 1 (tämän hetkisen tiedon mukaan, sieltä tulee vettä).

HSY tiedottaa, mikäli alueelle tulee vedenjakeluautoja tai bajamajoja.

PÄIVITYS klo 9.07: HSY 0915613000 on vikatiedotenumero, johon on päivitetty nauhoitetiedote. Vedenjakelun arvioidaan palautuvan klo 14.00 mennessä.

PÄIVITYS klo 13.20: Vedenjakelun arvioidaan palautuvan klo 20.00 mennessä.  Väliaikainen vedenhakupaikka sijaitsee kadunvarressa, parkkitasossa Haapaniemenkatu 12 kohdalla.

https://www.hsy.fi/vesi-ja-viemarit/vesikatkot-ja-hairiot/

Tilaa HSY:n tiedotteet vedenjakelusta puhelimeesi osoitteesta hsy.fi/vesikatkot

 


Hakaniemenranta 12
00530 Helsinki
010 328 8600


Copyright © Helsingin Merihaka Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by Talosivu.com