Helsingin Merihaka Oy

Helsingin Merihaka Oy

on vuonna 1973 perustettu huoltoyhtiö, jonka toiminta-ajatuksena on isännöinti- ja kiinteistönhuoltopalvelujen tarjoaminen omistajilleen Helsingin Merihaassa. Yhtiön omistavat Merihaan alueella sijaitsevat kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt. Yrityksen palveluksessa on 13 omaa työntekijää. Yhteistyökumppaneinamme on luotettavia kiinteistöalan yrityksiä.

Helsingin Merihaka Oy huolehtii ympäristöasioista kierrättämällä omassa toiminnassa syntyvän materiaalin. Kiinnitämme huomiota käytettävien materiaalien energiatehokkuuteen ja ympäristöhaittojen minimoimiseen.

Helsingin Merihaka Oy:n palvelut muodostavat jatkuvasti kehittyvän kokonaisuuden peruslähtökohtanaan asiakkaiden tarpeet. Monipuolisen asiakasrakenteen antaman kokemuksen tuomalla varmuudella pystymme tarjoamaan laadukasta ja edullista isännöintipalvelua.

Merihaka postimerkki - historiaa

Merihaka postimerkki - historiaa

Luonnonkaunis Merihaka pääsi postimerkkiin

Iltavalaistuksessa komeileva Merihaka ikuistettiin 2014 postimerkkiin Postimerkin päivänä. Tuolloin oli mahdollista saada merkkeihin Helsingin oma erikoisleima. Postimerkki pohjautui valokuvaan, jonka oli ottanut Matti Snellman.

Teemapäivässä oli koko Suomessa mukana yhteensä noin sata postitoimistoa, jotka julkaisivat kuutisenkymmentä erilaista omakuvapostimerkkiä. Merkkien kuva-aiheet vaihtelivat paikkakunnasta toiseen. Näitä merkkejä saattoi tilata myös ennakkoon Postin nettisivuilta.

Pääkaupunkiseudun kohteista pääsivät postimerkeille myös Vantaanjoki, Espoon tuomiokirkko ja Pokrovan luostariyhteisön kirkko Kirkkonummella.

Helsingin Uutiset 2.10.2014 - 15.52 PAIKALLISET

Lue alkuperäinen artikkeli tästä linkistä.


Hakaniemenranta 12
00530 Helsinki
010 328 8600


Copyright © Helsingin Merihaka Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by Talosivu.com