• Asiointi

  • Merihaan alue

   Merihaan kansialue kokonaisuudessaan on yksityistä tonttialuetta, samoin kun kannen alainen paikoitusalue.

   Pallokenttä, leikki- ja kuntoilualue ovat myös yksityisaluetta, jotka on tarkoitettu vain merihakalaisten asukkaiden käyttöön.

   Merihaan alueella tehtäviä ohjelma- ja muita kuvauksia sekä esityksiä varten on haettava lupa Helsingin Merihaka Oy:n kautta.

   Koirien ulkoiluttaminen missä koira esim. merkitsee reviiriään, käy lasten leikkipaikalla tms. on kansialueella ja kannen alla kielletty. Kulkeminen koiran kanssa kotoa ja kotiin on kuitenkin sallittu kumpaakin kautta. Jos koiralla on kova kiire tarpeelle, niin silloin suositeltavin reitti on kuitenkin kannen alakautta.

  • Autopaikat ja pysäköinti

   Kannen alla olevat autopaikat
   Merihaan osakkaat/asukkaat voivat tiedustella vapaita autopaikkoja asiakaspalvelusta. Koska paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu jonoon odottamaan vapautuvaa autopaikkaa.

   Paikoitustalojen autopaikat
   Vuokraamme paikoitustaloista autopaikkoja myös ulkopuolisille. Paikoitustaloissa on kylmä- ja sähköpaikkoja. Paikoitustalojen pantillinen kulkutunniste lunastetaan asiakaspalvelusta samoin kuin sähkötolppien avaimet. Irtisanottaessa autopaikka, tulee kulkutunniste/sähkötolpan avain palauttaa ja lunastaa pantti asiakaspalvelusta.

   Autopaikkasopimukset
   Autopaikoista tehdään kirjallinen sopimus, jonka irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Irtisanominen tulee tehdä aina kirjallisesti. Autopaikoista peritään vuokraa Helsingin Merihaka Oy:n yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti. Korvaus peritään erillisellä laskulla. Vuokratuilla autopaikoilla autoilijoiden tulee huolehtia siitä, että auton tuulilasissa on näkyvillä pysäköintiin oikeuttava Helsingin Merihaka Oy:n antama P-Pysäköintitunnus.

   Vieraspaikat
   Merihaan alueen vieraspaikat ovat maksullisia.

   Hinnasto:
   kello 08.00 - 20.00  4,00 € / tunti
   kello 20.00 - 08.00 1,00 € / tunti
   1 vuorokausi    18,00 € / 24 h

   Vieraspaikat P1
   Paikat sijaitsevat kannen alla ajotunnelin puolessa välissä. Maksuautomaatti löytyy yläkannelle johtavan portaikon alta. Paikka 677 on varattu sähköautojen latauspaikaksi. Latauspisteen avausta varten voi ostaa tunnisteen Helsingin Merihaka Oy:n asiakaspalvelusta. Sähköauton latauspaikalla on myös maksettava hinnaston mukainen pysäköintimaksu.

   Vieraspaikat P2
   Paikat sijaitsevat paikoitustalo 1:n alimmassa kerroksessa, nrot 339-354 ja Haapaniemenkatu 7-9 B talon päädyssä nrot 438-446. Maksuautomaatti on paikoitustalon seinässä.

   Kävelykansi
   Kävelykannen ajoneuvoliikennettä valvotaan ja luvattomasti kannella olevia autoja sakotetaan.

   Muutot ja lastaukset
   Muutot ja lastaukset tehdään kannen alla. Auton ikkunaan tulee laittaa MUUTTO / LASTAUS -lappu (päivämäärä ja kunkin muutto- ja lastauskuorman alkamis- ja päättymisaika). Autoa ei saa pysäköidä pysäköintialueelle, missä on keltaiset viivat eikä PYSÄHTYMINEN KIELLETTY alueelle.

   Mitä tehdä, kun omalla paikalla on auto?
   Mikäli vuokraamallanne autopaikalla on auto, ilmoita SmartPark Finland Oy:lle auton rekisterinumero Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai lähettämällä tekstiviesti numeroon 044 7511 019. Voit tässä tapauksessa viedä autosi maksulliselle vieraspaikalle (oma lupalappu tulee olla näkyvillä).

   Moottoripyörät
   Moottoripyörät parkkeerataan kannen alla niin, etteivät ne ole autojen, talojen reunustojen eivätkä jalankulkijoiden tiellä.

   Peräkärryt
   Vuokraamallenne autopaikalle voi tilapäisesti jättää peräkärryn. Sen rekisterinumero tulee ilmoittaa SmartPark Finland Oy:lle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai lähettää tekstiviesti numeroon 044 7511 019.

   Huoltoajopaikat
   Merihaassa merkityt huoltoajopaikat on tarkoitettu taloyhtiön tilaamille urakoitsijoille. Huoltoluvan saa Helsingin Merihaka Oy:n asiakaspalvelusta.

   Huoltoautot tulee olla pysäköitynä niille varatuilla huoltoajo-paikoilla. Mikäli vapaata huoltoajopaikkaa ei ole, on auto vietävä vieraspaikalle, joka on maksullinen.

   Huoltoauto ei saa olla pysäköintikieltoalueella, joka on osoitettu liikennemerkein tai keltaisilla viivoilla. Huoltoauto saa olla lastausalueilla max. 30 min.

   Invapysäköinti
   Liikkumisesteisen pysäköintitunnus ei oikeuta pysäköimään maksutta ja aikarajoituksetta yksityisillä alueilla. Alueilla on noudatettava alueiden omia pysäköimisen sääntöjä ja niillä olevia liikennemerkkejä.  

  • Saunavuorot

   Saunavuorot

   Asiakasyhtiömme asukkaana voit tiedustella asiakaspalvelustamme vapaita saunavuoroja taloyhtiöiden yhteissaunoista.

   Saunavuoron voi varata ja peruuttaa puhelimitse, mutta huomioithan, että saunaan pääsy saattaa edellyttää erillisen avaimen noutamista asiakaspalvelupisteestämme. Avaimessa saattaa olla taloyhtiökohtainen panttimaksu, jota vastaan avain lunastetaan.

   Saunavuorot kannattaa varata ja peruuttaa hyvissä ajoin, myös poismuuton yhteydessä, jolloin saunan lämmitysaikojen muutokselle jää aikaa.

   Saunavuoroista peritään käyttökorvaus kunkin taloyhtiön vuosittain määrittelemän talousarvion mukaisesti. Käyttökorvausasioissa voit olla yhteydessä suoraan vastikevalvontaamme.


Hakaniemenranta 12
00530 Helsinki
010 328 8600


Copyright © Helsingin Merihaka Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Powered by Talosivu.com